Meedoen ?

Op het blad ‘Rooster’ staat in het kort beschreven dat er aanbidding is in de Sint Jacobskapel van de Kathedraal in Roermond.

Wil je meedoen met de aanbidding? Dan kun je jezelf inschrijven op het rooster. Dat kan op elk willekeurig moment van het rooster, maar dat mag natuurlijk ook voor een vast uur in de week; er zijn verschillende mogelijkheden. 

Om jezelf te kunnen inschrijven (of uitschrijven als je op je voorgenomen tijdstip toch verhinderd bent) is het nodig dat je je aanmeldt met het E-mailformulier op het blad ‘Contact’. Na ontvangst van dat formulier sturen we je een bevestiging van ontvangst én een link waarmee je jezelf kunt in- of uitschrijven op het rooster.

Hoe schrijf ik mezelf in of uit op het rooster?

Door op de link te klikken die je van ons toegezonden hebt gekregen in een e-mail, log je automatisch in op het rooster van de site. Dit is hetzelfde rooster dat je ziet als je niet ingelogd bent, alleen dan mét de namen van degenen die zich hebben ingeschreven. Door nu op een van de uur-vakjes te klikken kun je jezelf in- of uitschrijven.

Als je op een vaste tijd wekelijks op het rooster ingeschreven wilt blijven dan kan de beheerder daarvoor zorgen. Telkens als dan een nieuwe week van het rooster automatisch verschijnt sta je voor de door jouw gekozen tijd ingeschreven. Je kunt je bij verhindering wel voor je uur uitschrijven door op het betreffende uur te klikken.